08-684 09 400 info@hjortvvs.se

VÄRMEPUMPAR, VÄRMEPRODUKTER, UPPVÄRMNING - STOCKHOLM

LEVERANTÖRER OCH SAMARBETSPARTNERS

Prioriterade leverantörer för oss är NIBE och CTC, inom värmepumpar. Vi har funnit att dessa leverantörer på bästa sätt klarar av leva upp till de krav vi ställer för att verkligen kunna leverera maximal kundnytta till våra uppdragsgivare. Vad gäller partners, se nedan, har vi ett långsiktigt och väl fungerande samarbete.

CTC är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter, finns i Småland och ingår i Enertech AB som har försäljning över hela världen. Rötterna går tillbaka till 1923 då företaget började värma svenska hem. CTC erbjuder ett brett produktsortiment, så som bergvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar, pelletspannor, vedpannor med mera.

Nibe Industrier AB är ett svenskt företag i värmebranschen. Företaget tillverkar och säljer utrustning för elektrisk uppvärmning, villavärmeprodukter och brasvärmeprodukter. Huvudkontoret ligger i Markaryd.

DN Bygg och inredning arbetar vi arbetar vi mycket tillsammans med.  Man hjälper sina kunder med renovering av kök, badrum, tvättstuga eller rivning av en vägg, för att nämna något. Företaget arbetar mot privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar eller stora byggföretag.

Bakkers Byggnation, som utför byggtjänster, måleriarbeten och därtill hörande verksamhet, arbetar vi också mycket för.

OM OSS

Vi utför VVS-/rörarbeten i hela Stockholm. Vår huvudsakliga målgrupp är företag men vi åtar oss all slags uppdrag från företag, privatpersoner & föreningar inom Täby, Norrort och hela Stor-Stockholm.

HJORT VVS AB 

Catalinatorget 8

183 68 Täby

KONTAKT

08-684 09 400
info@hjortvvs.se